maandag 23 februari 2009

Verenigingen voor Verkeersveiligheid


65.000 en meer verkeersslachtoffers op de Vlaamse wegen in 2008. Verkeersveiligheid is en blijft een maatschappelijke uitdaging waar ook verenigingen iets aan kunnen doen. Via de oproep ‘Verenigingen Voor Verkeersveiligheid’ wil de Verenigde Verenigingen, waarvan Mobiel 21 ook lid is, verkeersveiligheidprojecten van verenigingen uit Vlaanderen stimuleren. Zowel kleinere acties, grotere projecten als processen komen in aanmerking voor financiële steun.

Wil je met jouw vereniging werken aan verkeersveiligheid, aarzel dan niet om te reageren. Veiligheid in het verkeer is en blijft een uitdaging voor ons allen!

De projectoproep richt zich tot alle verenigingen (feitelijke verenigingen en vzw’s) in Vlaanderen en Brussel. Of je nu actief bent binnen een jeugdbeweging, een vrouwenvereniging, een vakbondsafdeling, een sportclub, een milieuactiegroep, een wijkcomité, een buurtvereniging, als je je met jouw vereniging wil engageren voor een veiliger verkeer, kan je een project indienen.

Meer info en het kandidaatsformulier vind je elektronisch op de website www.deverenigdeverenigingen.be. Vul dit kandidaatsformulier in en stuur het voor 10 maart 2009.